Lietuviškai ruoštas dešrainis
40 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- „Biovelos“ kiaulienos klasikinės dešrelės BE JOKIO APVALKAVO 4 vnt.
- „Gardėsio“ dešrainių bandelių STREET FOOD 4 vnt.
- Marinuoti agurkėliai keli vnt.
- Marinuoti burokėliai keli vnt.
- Svogūnų laiškai ir krapai didelė sauja
- Kietai virti kiaušiniai 4 vnt.
- Nedidelis baltasis svogūnas 1 vnt.
- Majonezas 4 v. š.
- Garštyčios 2 a. š.
- Citrinos sultys 2 a. š.
- Druska
- Pipirai
Kaip gaminti:
Pasiruoškite kiaušinių mišrainę. Virtus kiaušinius, svogūną, marinuotus agurkėlius supjaustykite nedideliais kubeliais ir suberkite į vieną dubenį. Tuomet sukrėskite majonezą, garstyčias, pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių.Supjaustykite arba sutarkuokite marinuotus burokėlius. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus.
Ant grilio arba keptuvėje paskrudinkite bandeles ir dešreles.
Į bandelę dėkite dešrelę bei pjaustytų marinuotų burokėlių. Ant viršaus – dosniai paskirstykite kiaušinių mišrainės, viską pagardinkite smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.