Saldžiosios bulvės su avinžirniais, pomidorais ir žolelių padažu
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Saldžiosios bulvės 4 vnt.
- Konservuoti avinžirniai 1 skardinė
- Alyvuogių aliejus 1/2 v. š.
- Kuminas 1/2 po v. š.
- Kalendra 1/2 po v. š.
- Cinamonas 1/2 po v. š.
- Paprikos milteliai 1/2 po v. š.
- Humusas 60 g.
- Citrinos sultys 2 v. š.
- Džiovinti krapai 1 a. š.
- Česnakas 3 skiltelės (išspaustos)
- Vyšniniai pomidoriukai 1/4 puodelio
- Petražolės 1/4 puodelio (susmulkintų)
- Citrinos sultys 2 v. š.
Reikės:
4 saldžiųjų bulvių
Skardinės konservuotų avinžirnių
½ valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus
Po ½ valg. šaukšt. kumino, kalendros, cinamono, paprikos miltelių
Padažui:
60 g humuso
1 valg. šaukšt. citrinos sulčių
1 arb. šaukšt. džiovintų krapų
3 išspaustų skiltelių česnako
Papuošimui (pasirinktinai):
¼ puodelio vyšninių pomidoriukų
¼ puodelio susmulkintų petražolių
2 valg. šaukšt. citrinos sulčių