Šokoladinis žemės riešutų pyragas
25 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Mėgstami sausainiai (pvz. 150 g.
- Avižiniai) 150 g.
- Kreminis sūris (pvz. 1 puodelis
- „Philadelphia“) 1 puodelis
- Riešutų sviestas 1 puodelis
- Cukraus pudra 3/4 puodelio
- Grietinėlė „Saulės pienas“ 1 puodelis
- Riešutai papuošimui
- Riešutai papuošimui
Kaip gaminti:
Dideliame dubenyje išmaišykite kreminį sūrį, riešutų sviestą ir cukraus pudrą iki vientisos masės. Atsargiai įmaišykite iki standumo išplaktą grietinėlę. Tortinės ar aukšto dubens dugną padenkite trupintais sausainiais. Paruoštą riešutų sviesto masę sukrėskite ant sausainių ir įdėkite į šaldytuvą bent 2 val., kad sustingtų (idealiu atveju laikykite per naktį). Pyrago viršų pašlakstykite šokolado sirupu, pabarstykite riešutais ir patiekite šaltą.