Varškės apkepas su ryžiais
1 val.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Cukrus 4 v. š.
- Ryžiai 500 g
- „Saulės pieno“ varškė 400 g
- Lazdynų riešutai 1/2 stiklinės
- Razinos 1 stiklinė
- Druska žiupsnelis
- Vanilinis cukrus 1 a. š.
- Kepimo milteliai 1 a. š.
Kaip gaminti:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi. Sumaišykite su ryžiais. Įmaišykite varškę. Riešutus sutrinkite trintuvu kartu su druska ir kepimo milteliais. Trintus riešutus įmaišykite į ryžių-varškės masę. Sukrėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite apkepą 180 laipsnių temperatūroje, kol iškils ir lengvai paruduos.
