Varškės blyneliai
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Varškė 200 g
- Kiaušinis 1 vnt.
- Pienas 100 ml
- Miltai 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai 5 g
- Druska
- Kepimo aliejus
Kaip gaminti:
Į dubenį suberkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite. Tuomet sudėkite varškę, įberkite šiek tiek druskos ir vėl gerai išplakite.Į gautą masę suberkite miltus, kepimo miltelius, įpilkite pieno. Viską išplakite.
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir kepkite norimo dydžio blynelius.
Patiekite su uogomis, uogiene ar medumi.
