Avių pieno sūris EL PASTOR
2021 m. rugsėjo 08 d.
Grįžti į sąrašą

Pasidalink:

Sūris „žvaigždė“ – kartą paragavus, taps nepakeičiamas kiekvieno gurmano virtuvėje. Šis šviežias sūris yra pagamintas iš pasterizuoto avių pieno, pasižymi švelniu skoniu, kremine konsistencija, yra baltos spalvos ir tiesiog tirpsta burnoje. Pelėsinė plutelė sūriui suteikia išskirtinį pikantišką riešutų poskonį, užpildantį visą skonių gamą viename tobulame kąsnyje.

Kilmės šalis: Ispanija

Brandinimo laikotarpis: 2 savaitės

Pieno tipas (karvių, buivolių ir kt.): pasterizuotas avių pienas

EL PASTOR sūriai – tai gabalėlis Ispanijos kiekvienuose namuose. Šios šalies kultūros įkvėptas rankų darbo sūris yra gaminamas jau 70 metų. EL PASTOR prekinių ženklo koncepcija – Ispanijos grožis ir šios šalies teikiami malonumai: skanus maistas, geras vynas ir nuostabus kraštovaizdis.

Patiekiamas kaip užkandis su obuoliais, čatniu, džiovintais vaisiais, figų džemu, riešutais, kriaušėmis, gervuogių uogiene, taip pat tinka gardinti makaronų patiekalus, picas, sriubas.

Derinama su BEAUJOLAIS, CHARDONNAY, GRÜNER VELTLINER, MERLOT, PINOT GRIGIO, PINOT NOIR, RIESLING, SYRAH vynais, geru šampanu, obuolių arba kriaušių sidru, pilsneriu.

Informaciją paruošė suriupasaulis.lt.

Pasidalink: