Ožkų pieno sūris EL PASTOR
2021 m. rugsėjo 08 d.
EL PASTOR ožkų pieno sūris yra minkštas, baltos spalvos, kreminės tekstūros, švelnaus migdolų poskonio. Sūris gali būti su baltųjų pelėsių plutele arba be jos. Gurmanai jau įvertino šį nuostabų sūrį – tikras malonumas gomuriui tiek kaip užkandis su gero vyno taure, tiek kaip pagrindinių patiekalų ingredientas.
Kilmės šalis: Ispanija
Brandinimo laikotarpis: 2 savaitės
Pieno tipas (karvių, buivolių ir kt.): pasterizuotas ožkų pienas
EL PASTOR sūriai – tai gabalėlis Ispanijos kiekvienuose namuose. Šios šalies kultūros įkvėptas rankų darbo sūris yra gaminamas jau 70 metų. EL PASTOR prekinių ženklo koncepcija – Ispanijos grožis ir šios šalies teikiami malonumai: skanus maistas, geras vynas ir nuostabus kraštovaizdis.
Patiekiamas kaip užkandis su obuoliais, čatniu, džiovintais vaisiais, figų džemu, riešutais, kriaušėmis, gervuogių uogiene. Puikiai tinka gardinti makaronus, picas, sriubas.
Derinama su BEAUJOLAIS, CHARDONNAY, GRÜNER VELTLINER, MERLOT, PINOT GRIGIO, PINOR NOIR, RIESLING, SYRAH vynais, geru šampanu, obuolių arba kriaušių sidru, pilsneriu.
Informaciją paruošė suriupasaulis.lt.