Camembert užkandis
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Camembert sūris 1 vnt.
- Česnakas 1 skiltelė
- Rozmarinas Žiupsnelis
- Čiobrelis Žiupsnelis
- Jūros druska Žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus
- Medus
- Chabata 1 vnt.
Gaminame:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Camembert sūrio viršutinį sluoksnį įpjaukite. Susmulkinkite česnako skiltelę, susmulkinkite rozmariną. Česnaku, rozmarinu ir čiobreliais apibarstykite sūrio viršų. Aliuminio folijos lakštą patepkite alyvuogių aliejumi, įdėkite paruoštą sūri. Pagal skonį sūrį pabarstykite druska ir pipirais. Skanaukite su paskrudinta duonele, pagardinę šaukštu medaus.Derinkite su raudonuoju sausu vynu.