Cezario salotos

Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

2 porcijoms
  • Vištienos krūtinėlė 300 g
  • Salotų mišinys 1 pakelis
  • Čiabata 4 riekelės
  • Kietasis sūris 30 g
  • Alyvuogių aliejus
  • Vištienos prieskoniai
  • Druska, pipirai
Padažui
  • Majonezas 220 g
  • Kietasis sūris 40 g
  • Citrinų sultys 2 valgomieji šaukštai
  • Dižono garstyčios 1 arbatinis šaukštelis
  • Vorčesterio padažas 1 arbatinis šaukštelis
  • Skiltelė česnako 1 vnt.
  • Pipirai pusė arbatinio šaukštelio

Kaip pagaminti?

Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai, kad kepsneliai būtų kuo plonesni. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir vištienos prieskoniais. 

Tada kepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 4 min., kol mėsa iškeps, bet liks sultinga. 

Čiabatos riekeles galite apkepti toje pačioje keptuvėje, kurioje kepėte vištieną, įpylę dar šiek tiek aliejaus. Kepkite, kol paskrus. 

Sumaišykite padažo ingredientus. Pagardinkite padažą druska ir pipirais. 

Salotas nuplaukite, sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite padažą. Švelniai sumaišykite, kad padažas pasiskirstytų. Tuomet sudėkite salotas į lėkštes. Pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu, ant viršaus uždėkite gabalėliais supjaustytą vištieną. 

Velyku_Velykos_baneriai-17
Pagalba