Gaivios salotos su kepta vištiena
50 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Raudonas svogūnas 1 puodelis (supjaustyto)
- Raudonasis vyno actas 3 v.š.
- Garštyčios 1 a.š.
- Vištienos krūtinėlė 2 vnt. (išmuštų iki cm storio)
- Alyvuogių aliejus 3 v.š.
- Avokadas 1 (supjaustyto)
- Kiaušiniai 2 (nuluptų ir supjaustytų ketvirčiais)
- Pomidoras 2 (supjaustytų ketvirčiais)
- Romėniškosios salotos 8-1 puodelių (plėšytų)
- Mėlynasis sūris 50 g
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite svogūną, actą, garstyčias ir žiupsnelį druskos. Palikite pastovėti 30 min. Tuo metu įtrinkite vištieną druska ir pipirais, patepkite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus. Kepkite grilyje iki 10 min., apversdami tik vieną kartą. Į keturias lėkštes sudėkite keptą vištieną, salotas, avokadą, pomidorus, kiaušinius ir mėlynąjį sūrį. Apšlakstykite likusiais 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. Skanaus!