Garuose troškintas upėtakis

30 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Upėtakis 200 g (išdarinėto ir supjaustyto)
  • Citrinos sultys 5 g
  • Provanso žolelės 1 g
  • Natūralus jogurtas 100 g
  • Krapai 5 g
  • Česnakas 5 g (smulkintų)
  • Druska 5 g
  • Rozmarinas saujelė šviežių

Gaminame:

Upėtakį marinuojame vakare su prieskoniais ir citrinų sultimis. Laikome per naktį. Troškiname upėtakį garuose apie 15-20 min. Padažui sumaišome kapotus krapus, natūralų jogurtą, česnaką ir žiupsnelį druskos. Valgome su garuose troškintu žiediniu kopūstu ir morkomis. 
 
Garuose troškintas upėtakis
Pagalba