Ispaniškos spurgos
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Sviestas 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo ½ puodelio
- Druska ½ arbatinio šaukštelio
- Miltai 1,5 puodelio
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Vanilė ½ arbatinio šaukštelio
- Cinamonas ½ arbatinio šaukštelio
- Cukrus ½ puodelio
Kaip gaminti:
Vidutinio dydžio keptuvėje sumaišykite sviestą ir vandenį, užvirkite. Įberkite druskos ir nukelkite nuo ugnies.Suberkite miltus ir išmaišykite mediniu šaukštu.
Uždėkite ant liepsnos, kaitinkite maišydami mediniu šaukštu dar apie 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
Įmuškite po kiaušinį, įpilkite vanilės, maišykite, kol gausis vientisa masė.
Sudėkite į kulinarinį maišelį ir spauskite, formuodami vienodo ilgio juosteles. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apie 2 minutes iš kiekvienos pusės. Galite iš karto kepti kelias spurgas.
Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu.