Jamaikietiška vištiena su salsa padažu

40 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Svogūnas 1 vnt.
  • Čili pipiras 1 vnt.
  • Kalendra sauja
  • Imbieras Nykščio dydžio
  • Čiobrelis sauja
  • Cinamonas 1 v.š.
  • Kvapnieji pipirai 1 v.š.
  • Rudasis cukrus 2 a.š.
  • Baltasis cukrus 1 a.š.
  • Tabasko padažas šlakelis
  • Vištienos blauzdelės 10 vnt.
Visus vištienos prieskonius supjaustome ir sumalame trintuve. Užpilame blauzdeles paruoštu marinatu ir paliekame 12 valandų.
 

Garnyrui reikės:

1 ananaso

2 prinokusių avokadų

1 raudonojo svogūno

2 citrinų

2 žaliųjų citrinų

Saujos šviežios mėtos

Saujos šviežios kalendros

Druska ir pipirai pagal skonį


Nulupame ananasą, supjaustome pailgais griežinėliais ir pakepiname grilyje. Avokadą bei raudonąjį svogūną nulupame ir supjaustom kubeliais. Išspaudžiame citrinų ir laimų sultis. Įdedame plėšytos mėtos bei kalendros. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.

Kepame vištieną grilyje: iš pradžių trumpai ant tiesioginės ugnies, kad karamelizuotųsi marinatas, tada perkeliame ant žarijų.
 
Jamaikietiška vištiena su salsa padažu
Pagalba