Jautienos didkepsnis
15 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Jautienos antrekoto kepsniai 2 vnt.
- Sviestas 2 v. š.
- Druska 1/2 a. š.
- Malti juodieji pipirai 1/4 v. š.
- Rozmarino šakelės 3 vnt.
Kaip gaminti:
Įkaitinkite orkaitę iki 250 ℃. Sudėkite sviestą į smarkiai įkaitintą ketaus keptuvę. Pabarstę kepsnius druska ir pipirais, sudėkite juos į keptuvę ir apskrudinkite kiekvieną kepsnio pusę po 30 sekundžių. Sudėkite ant kepsnių rozmarino šakeles ir aplaistykite kepsnius keptuvėje išsilydžiusiu sviestu. Įdėkite keptuvę su kepsniais į orkaitę ir kepkite 4-5 minutes. Prieš patiekdami, leiskite mėsai 5 minutes pailsėti.