Kaliaropių, pankolių ir petražolių salotos

20 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Pankolis pagal skonį
  • Kaliaropė 100 g
  • Svogūnai (rauduonieji) 40 g
  • Petražolės 15 g
  • Alyvuogių aliejus (tyras) 1 v.š.
  • Citrinų sultys (šviežios) 2 v.š.
  • Citrinos žievelė 1 vnt.
  • Druskos pagal skonį
  • Pipirų pagal skonį
  • Pankolis pagal skonį

Salotų gaminimo žingsniai:

1. Pankolį ir kaliaropę supjaustome šiaudeliais, svogūną supjaustome griežinėliais, petražoles susmulkiname ir viską suverčiame į salotinę.
2. Salotinėje salotas sumaišome su pipirais, druska, tarkuota citrinos žievele, citrinų sultimis bei aliejumi.
3. Papuošiame smulkintais pankolių lapais.

 
Kaliaropių, pankolių ir petražolių salotos
Pagalba