Kaliaropių, pankolių ir petražolių salotos
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Pankolis pagal skonį
- Kaliaropė 100 g
- Svogūnai (rauduonieji) 40 g
- Petražolės 15 g
- Alyvuogių aliejus (tyras) 1 v.š.
- Citrinų sultys (šviežios) 2 v.š.
- Citrinos žievelė 1 vnt.
- Druskos pagal skonį
- Pipirų pagal skonį
- Pankolis pagal skonį
Salotų gaminimo žingsniai:
1. Pankolį ir kaliaropę supjaustome šiaudeliais, svogūną supjaustome griežinėliais, petražoles susmulkiname ir viską suverčiame į salotinę.2. Salotinėje salotas sumaišome su pipirais, druska, tarkuota citrinos žievele, citrinų sultimis bei aliejumi.
3. Papuošiame smulkintais pankolių lapais.