Karamelinis kūčiukų tinginys
25 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kūčiukai (geriausia minkšti) 350 g
- Sviestas 100 g
- Karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas RUDUDU 200 g
- Per sietelį trinta varškė 250 g
1. Kūčiukus supjaustykite į kelias dalis; kietus kūčiukus sutraiškykite į mažesnius gabaliukus.
2. Kambario temperatūros sviestą, varškę ir karamelizuotą saldintą sutirštintą pieną sumaišykite (geriausia – virtuviniu kombainu) iki vientisos masės.
3. Į masę tolygiai įmaišykite smulkintus kūčiukus.
4. Pasirinktą formą išklokite kepimo popieriumi ir paskirstykite tinginio masę.
5. Tinginį perkelkite į šaldymo kamerą kelioms valandoms arba į šaldytuvą per naktį.