Keptas BRI sūris su migdolais
15 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Bri sūris 1 vnt.
- Medus 1/4 stiklinės
- Migdolai 1/4 stiklinės
- Figos 4-5 vnt.
- Kelios rozmarinų šakelės
- Krekeriai
Kaip gaminti:
Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C temperatūros.
Išklokite skardą kepimo popieriumi. Išimkite bri sūrį iš pakuotės ir padėkite kepimo skardos viduryje. Kepkite 8–10 minutes. Pažiūrėkite, ar sūris iškepęs: jei sūris ties viduriu minkštas, vadinasi, jis iškepęs.
Su mentele atsargiai išimkite sūrį ir padėkite į lėkštės centrą. Apšlakstykite medumi, ant sūrio užberkite smulkintų migdolų, ketvirčiais pjaustytų luptų figų ir rozmarinų šakelių.
Patiekite karštą su krekeriais.