Keptas BRI sūris su migdolais

15 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Bri sūris 1 vnt.
  • Medus 1/4 stiklinės
  • Migdolai 1/4 stiklinės
  • Figos 4-5 vnt.
  • Kelios rozmarinų šakelės
  • Krekeriai

Kaip gaminti: 

Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C temperatūros.

Išklokite skardą kepimo popieriumi. Išimkite bri sūrį iš pakuotės ir padėkite kepimo skardos viduryje. Kepkite 8–10 minutes. Pažiūrėkite, ar sūris iškepęs: jei sūris ties viduriu minkštas, vadinasi, jis iškepęs.

Su mentele atsargiai išimkite sūrį ir padėkite į lėkštės centrą. Apšlakstykite medumi, ant sūrio užberkite smulkintų migdolų, ketvirčiais pjaustytų luptų figų ir rozmarinų šakelių.

Patiekite karštą su krekeriais.

keptas-bri-suris_600x1200-4178
Pagalba