Konservuoti agurkai
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Ilgasis agurkas 1 vnt.
- Druska 1 a. š.
- Laiškiniai svogūnai 2 (susmulkintų)
- Ryžių actas 2 v. š.
- Česnakas 2 skiltelių (susmulkinto)
- Imbiero šaknis 1/4 cm storio (susmulkintos)
- Aitriųjų pipirų aliejus 1 v. š.
- Čili pipirai 1 v. š. (smulkintų)
- Cukrus 1 a. š.
- Žuvies padažas 1/2 v. š.
Kaip gaminti:
Sudėti supjaustyto agurko gabaliukus į dubenį, pridėti druskos, išmaišyti. Leisti pastovėti 30 min. Tada nupilti skystį. Atskirame dubenyje sumaišyti laiškinius svogūnus, actą, imbierą, česnaką, čili aliejų, čili miltelius, žuvies padažą, cukrų. Įmaišyti agurkus į šį mišinį, uždengti dubenį plastikiniu dangčiu. Įdėti į šaldytuvą ir palaikyti bent 30 min.