Lašiša su kokosų pieno padažu
25 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Lašiša 600 g (supjaustytos file)
- Kokoso pienas 400 g
- Žuvų padažas „Thai-Choice“ 1 v.š.
- Raudona karių pasta 2 v.š.
- Cukrus 1 v.š.
- Citrinos sultys 1 v.š.
Gaminimas:
1. Įpilkite į keptuvę 3 šaukštus kokosų pieno, užvirkite.2. Sudėkite karių pastą ir maišydami užvirkite.
3. Sudėkite lašišos file ir kepkite apie 10 min., kol beveik iškeps.
4. Supilkite likusį kokosų pieną, žuvies padažą ir cukrų.
5. Maišydami užvirkite.
6. Papuoškite citrinos skiltele.
Rekomenduojama patiekti su ryžiais arba ryžių makaronais.