Lašiša su smidrais
25 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Lietuviškos bulvės 4 vnt.
- ROKIŠKIO sviestas 1 šaukštas
- 82 % rieb. 1 šaukštas
- Žalieji smidrai 1 indelis
- Migdolai 1 sauja
- Lašiša
- Ridikėliai 5 vnt.
- Citrina 1 vnt.
- Svogūnų laiškai 100 g
- Druska
- Pipirai
Kaip gaminti:
Keptuvėje iškepkite bulvių griežinėlius. Tuomet svieste pakepinkite smidrus ir kapotus migdolus. Į lėkštę dėkite keptas bulves, o ant jų lašišų gabalėlius. Puoškite plonais šviežių ridikėlių ir citrinų griežinėliais, pagardinkite svogūnų laiškais, druska ir pipirais. Šalia dėkite keptus smidrus.