Lašišų filė su apelsinais
                             
                                                                                     15 min.
    
                        
                                        
                         Spausdinti
                    
                    Ingredientai:
- Marinuoti atlantinių lašišų gabaliukai su oda 500 g
 - Apelsinai 2 vnt.
 - Dideli 2 vnt.
 - Tarkuotos apelsinų žievelės
 - Virtas burokėlis 1 vnt.
 - Cukinija 1 vnt.
 - Nedidelė 1 vnt.
 - Alyvuogių aliejus
 - Svogūnas 1 vnt.
 - Sviestas 50 g
 - Druska
 - Juodieji pipirai
 
Kaip gaminti:
Lašišų gabaliukus kelias minutes pakepti odos puse alyvuogių aliejuje, po to įdėti sviesto ir uždengus keptuvę dar kelias minutes pakepti. Padažui susmulkinti svogūną ir supjaustyti apelsinų minkštimą, juos pakepti keptuvėje ant sviesto. Įberti truputį juodųjų pipirų.Garnyrui patiekti plonai supjaustytą virtą burokėlį bei keptų cukinijų griežinėlius.
Viską pagardinti pipirais ir druska bei tarkuotomis apelsinų žievelėmis.

