Lukštuose farširuoti kepti kiaušiniai su džiūvėsiais
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kiaušiniai 6 vnt.
- Svogūnų laiškai 2-3 v.š.
- Sviestas 2 v.š. (kepimui)
- Druskos
- Pipirų
- Džiūvesėliai 3-4 v.š.
- Sviestas 2 v.š. (kepimui)
Šiuo įdaru užpildykite visas išskobtas kiaušinių lukštų puseles, kaskart švelniai paspausdami, kad užsipildytų visos ertmės. Išlyginkite kiekvienos puselės įdaro viršų. Lėkštelėje išberkite džiūvėsius ir į juos įspauskite kiekvieno farširuoto kiaušinio įdarą, kad džiūvėsiai gerai priliptų.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Dėkite kiaušinių puseles įdaru į apačią ir kepkite, kol džiūvėsiai apskrus, paruduos, ir sušils kiaušinio įdaras.
Patiekite iškart.
*Tiks margučiai, bet tik tie, kuriuos dažėte natūraliais dažais
