Sausainiai su grikių miltais ir šokoladu
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Grikių miltai 1 stik.
- Kepimo milteliai 1 a.š.
- Jūros druska ¼ a.š.
- Kokoso pienas ¼ stiklinės
- Lydytas sviestas ¼ stiklinės
- Cukrus 1/2 stiklinės
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Kiaušinio trynys 1 vnt.
- Vanilė
- Juodasis šokoladas 100 g
Gaminimas:
1. Dubenėlyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.2. Atskirame dubenėlyje iki vientisos masės išsukite cukrų, sviestą ir kokosų pieną.
3. Įmuškite kiaušinį, įdėkite kiaušinio trynį. Viską gerai maišykite porą minučių.
4. Gautą masę sumaišykite su miltų ir kepimo miltelių mase.
5. Įmaišykite susmulkintą šokoladą.
6. Šaukštu formuokite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami tarp sausainių tarpus.
7. Kepkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.