Šokoladiniai saldainiai

50 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Juodasis šokolado PERGALĖ 2 plytelės
  • Baltasis šokoladas SCHOGETTEN WHITE CHOCOLATE 1 plytelė
  • Laužyti imbieriniai sausainiai ANNA‘S 1/2 pakuotės
  • Džiovintos spanguolės ARIMEX 1/3 pakuotės
  • Smulkintos pistacijos 1/4 puodelio
  • Malti imbierai 2 šaukštai

Kaip gaminti:

Virš verdančio vandens ar mikrobangų krosnelėje atskiruose induose ištirpinkite juodąjį ir baltąjį šokoladą. Kvadratinėje kepimo skardoje patieskite kepimo popierių. Į juodąjį šokoladą įmaišykite imbierus ir gautą masę tolygiai paskirstykite ant kepimo popieriaus. Ant viršaus berkite spanguoles, imbierinių sausainių gabalėlius ir smulkintas pistacijas. Didesnius riešutų ar sausainių gabalėlius galite švelniai įspausti. Papuoškite apšlakstydami ištirpintu baltuoju šokoladu. Gautą masę bent kelioms valandoms palikite šaldytuve. Šokoladui sukietėjus, išimkite iš skardos ir atsargiai sulaužykite netvarkingais gabalėliais. Juos dėkite į permatomus maišelius ir užriškite kalėdiniais kaspinėliais.
Šokoladiniai saldainiai
Pagalba