Šokoladinis keksas
1 val. 10 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Cukrus 200 g
- Vanilinis cukrus 10 g
- AUGA aliejus 125 g
- AUGA miltai 150 g
- Kakavos milteliai 50 g
- Kepimo milteliai 1 a. š.
- Juodasis šokoladas 100 g
- Cukinija 250 g
- Druska pagal skonį
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite druską, kepimo miltelius, kakavą ir miltus. Supilkite aliejų. Gerai išmaišykite. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir įmaišykite į tešlą. Sutrupinkite šokoladą ir gabaliukus taip pat suberkite į tešlą. Kekso formą patepkite aliejumi, pabarstykite miltais ir sukrėskite tešlą. Kepkite ~ 1 val. 170–180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!