Sūrio spurgytės
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kreminis sūris (Minirousse d’Argental) 300 g
- Parmezano sūris 300 g
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Miltai 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Malti džiūvėsėliai
- Aliejus (kepti)
Parmezano sūrį sutarkuokite ir sumaišykite kartu su kreminiu sūriu, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir druską. Rankomis išmaišykite iki vientisos masės. Suformuokite vienodo dydžio kamuoliukus, apvoliokite džiūvesėliuose.
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų (apie 500 ml) ir kepkite spurgas jas pavartant, kad tolygiai apskrustų.
Patiekite su mėgstamu padažu – majonezo ir česnakų, grietinės, pomidorų padažo.
