Tom Yom tailandietiška sriuba

30 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Vištienos sultinys 6 stikl.
  • Stambios krevetės 200 g
  • Laimo žievelės 1/2 a. š.
  • Citrinžolės stiebeliai 2 vnt.
  • Čili pipiras 1 vnt.
  • Imbieras 1 a. š.
  • Česnakas 3-4 skilt.
  • Sojų padažas 1 v. š.
  • Citrinos sultys 1 vnt.
  • Žuvies padažas 2 v. š.
  • Shitake grybai sauja
  • Kokoso pienas 1 skard.
  • Šviežios kalendros 1/3 stikl.

Kaip gaminti:

Dideliame puode užvirinkite vištienos sultinį. Sudėkite maltą citrinžolę, laimo žieveles, česnaką, imbierą, čili pipirą, grybus. Įspauskite žaliosios citrinos sultis, supilkite žuvies ir sojų padažus. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.

Sudėkite krevetes ir pasirinktas daržoves. Troškinkite apie 3 min., kol krevetės suminkštės. Suplikite kokosų pieną. Sriubą patiekite dubenėliuose, pagardinę šviežia kalendra.
Tom Yom tailandietiška sriuba
Pagalba