Tunų kepsniai su juodųjų pipirų plutele

20 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Gelsvauodegių tunų pjausniai 4 vnt.
  • Druska 1,5 a. š.
  • Malti kedrai 1 a. š.
  • Kajeno paprika 0,5 a. š.
  • Stambiai malti juodieji pipirai 4 v. š.
  • Aliejus (kepimui) 2 v. š.

Kaip gaminti:

Šviežius gelsvauodegių tunų filė pjausnius pagardinkite druskos, maltų kalendrų ir Kajeno paprikų mišiniu. Paruoštus pjausnius apvoliokite stambiai maltuose juoduosiuose pipiruose. Kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol susidarys traški plutelė. Patiekite su ryžiais ir garuose virtomis daržovėmis: brokoliais, smidrais ar šparaginėmis pupelėmis.

Tunu kepsniai su juoduju pipiru plutele_600x1200
Pagalba