Vištiena, įdaryta maskarponės sūriu

1 val.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Maskarponė 3 v. š.
  • Rozmarinas 1 v. š.
  • Česnakas 1 skiltelė (išspausta)
  • Vištienos krūtinėlė 2 vnt.
  • Šoninė 4 gab.
  • Citrinos sultys 1/2 vnt. (šviežiai spaustos)

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Maskaroponę sumaišykite su rozmarinu ir česnaku. Išdėliokite vištienos krūtinėles ant pjaustymo lentelės ir įpjaukite horizontaliai, kad tilptų įdaras. Įdėkite šaukštą maskarponės mišinio. Apvyniokite krūtinėles šonine – kuo standžiau ir tvirčiau, kad įdaras neiškristų. Sudėkite vištieną į kepimo indą ir dėkite į orkaitę 45–60 min. Galiausiai apšlakstykite citrinos sultimis. Taip paruošta vištiena ypač gardi su bulvėmis ir šparaginėmis pupelėmis.
Vištiena, įdaryta maskarponės sūriu
Pagalba