Bananų duona su šokolado gabaliukais
1 val. 10 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Miltai 2 puodeliai
- Bananai 4 vnt. (kuo labiau prinokusių)
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Rudasis cukrus 1/2 puodelio
- Kepimo milteliai 2 a. š.
- Aliejus 1/2 puodelio
- Kefyras „Saulės pienas“ 1/4 puodelio
- Vanilės ekstraktas 1 a. š.
- Šokoladas 100 g (susmulkinto)
- Druska žiupsnelis
Gaminimas:
Bananus sutrinkite šakute kartu su cukrumi, aliejumi ir kiaušiniu. Įplakite kefyrą, vanilę ir druską. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite. Atsargiai įmaišykite smulkiais gabaliukais supjaustytą šokoladą. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje ~1 val. (kol lengvai apskrus, o įsmeigtas pagaliukas liks sausas).