Blyneliai su lašišomis
50 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kiaušiniai 5 vnt.
- Lašišos filė 200 g
- Miltai 1 stik.
- Aliejus 3 v. š.
- Varškė „Saulės pienas“ 200 g
- Kefyras 100 ml
- Obuoliai 1 vnt.
- Citrinos sultys 1/2 vnt.
- Druska žiupsnelis
Kaip gaminti:
Kiaušinius išplakite iki vientisos masės. Supilkite aliejų, išmaišykite. Įmaišykite miltus, kefyrą, varškę. Įberkite druskos. Nuluptą ir sutarkuotą obuolį sudėkite į tešlą ir dar kartą išplakite. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol blyneliai lengvai apskrus. Lašišos filė supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis ir patiekite su blyneliais.