Juodasis vegetariškas suvožtinis

20 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Juodos mėsainių bandelės 2 vnt.
  • Juodasis čederio sūris 2 riekelės
  • Rudieji pievagrybiai 2 vnt.
  • Mėlynasis svogūnas 1 vnt.
  • Gražgarstės 50 g
  • Juodieji KUMATO pomidorai 1 vnt.
  • Česnakas 1 skiltelė
  • Balzaminis actas 2 v. š.
  • Alyvuogių aliejus 2 v. š.
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Kaip gaminti: 

Sumaišykite balzaminį actą su alyvuogių aliejumi, trinta česnako skiltele, pagardinkite druska ir pipirais. Pamarinuokite gautame padaže ruduosius pievagrybius (10–15 min.) ir pakepkite keletą minučių ant keptuvo. Pašildykite ant keptuvo abi bandelių puses. Ant dar šilto pagrindo dėkite riekelę juodojo čederio, pomidoro riekę, keletą žiedų mėlynojo svogūno, ruduosius pievagrybius, gražgarsčių lapelius. Uždėkite bandelės viršutinę dalį. Patiekite su orkaitėje keptų batatų skiltelėmis. 
 
Juodasis vegetariškas suvožtinis
Pagalba