Kiaulienos sprandinės kepsneliai ant grotelių
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kiaulienos sprandinė 1 kg
- Česnakų skiltelės 4 vnt.
- Medus 2 valgomieji šaukštai
- Garštyčios 2 arbatiniai šaukšteliai
- Švieži čiobreliai 1 saujelė
- Švieži rozmarinai 1 saujelė
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
Kaip gaminti:
Kiaulienos sprandinę supjaustykite maždaug 2,5 cm storio riekelėmis. Nusausinkite ir įtrinkite druska ir pipirais.Į dubenį sudėkite smulkintas česnakų skilteles, smulkintus čiobrelius ir rozmarinus, garstyčias, medų, įpilkite aliejaus. Viską gerai išmaišykite.
Marinatu padenkite mėsą. Palikite kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve.
Kepkite ant grotelių iki 10 minučių. Pasistenkite apversti tik vieną kartą.
