Raudonasis makaronų mūšis
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Makaronai 400 g
- Svogūnas 1 vnt.
- Česnakas 2 skiltelės
- Aliejus 1 v.š.
- Jautiena 350 g (malta)
- Pomidorų pasta 2 v.š.
- Rudasis cukrus 1/2 šaukštelio
- Malta paprika žiupsnelis
- Druska žiupsnelis
- Pipirai žiupsnelis
- Konservuoti pomidorai 400 g (savo sultyse)
- Bazilikų lapai kelios šakelės
Gaminimas:
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.2. Smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
3. Kai svogūnai gražiai pagels, sudėkite mėsą, sukrėskite pomidorų pastą ir suberkite prieskonius.
4. Maišydami kepkite apie 5 min., tuomet supilkite konservuotus pomidorus,
sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 minučių.
5. Apibarstykite kvapiųjų bazilikų lapeliais.
