Trinta ankštinių pupelių ir salierų sriuba su kokosų gėrimu

40 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Saliero šaknis 500 g
  • Ankštinės pupelės 1 pakuotė
  • Vištienos sultinys 1,3 litrai
  • Morka 1 vnt.
  • Česnakas 3 skiltelės
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Kokosų gėrimas 1 skardinė
  • Aitrioji paprika

Gaminimas:

Su trupučiu aliejaus įkaitintoje keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Kai svogūnas pakeps, suberkite smulkiai pjaustytas česnako skilteles ir viską dar pakepkite.
 
Salierą ir morką supjaustykite kubeliais ir apkepkite kartu su svogūnais, kol daržovės suminkštės.
 
Į puodą su sultiniu sudėkite pakeptas daržoves, sudėkite ankštines pupeles, įberkite druskos ir pipirų, pavirkite apie 30 minučių. Tuomet supilkite kokosų gėrimą ir pavirkite dar 5 minutes.
 
Virtuviniu kombainu sriubą trinkite tol, kol ji taps vientisos konsistencijos.
 
Išpilstę sriubą į lėkštes, įberkite į ją mėgstamų prieskoninių žolelių ir smulkintų aitriųjų paprikų.
 
Trinta ankštinių pupelių ir salierų sriuba su kokosų gėrimu
Pagalba