Vištiena su pasukomis ir pekano riešutais

1 val.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė 4 vnt.
  • „Saulės pieno“ pasukos 1 puod.
  • Pekano riešutai 3/4 stikl.
  • Džiūvėsėlių 3/4 stikl.
  • Aliejus

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Patepkite kepimo indą aliejumi. Sudėkite į šį indą vištieną ir apipilkite pasukomis. Uždenkite ir palikite pastovėti šaldytuve bent 30 min. Paskrudinkite pekano riešutus orkaitėje arba keptuvėje (pakaks kelių min., kol lengvai paruduos ir ims kvepėti). Maišytuve sutrinkite pekano riešutus kartu su džiūvėsėliais. Apvoliokite šiuose „trupiniuose“ kiekvieną vištienos gabalėlį ir dėkite atgal į kepimo indą. Kepkite orkaitėje 15 min., apverskite ir kepkite dar 10 min.
Vištiena su pasukomis ir pekano riešutais
Pagalba