Į kelionę po sūrių pasaulį!
Džiaugiamės parduotuvėse matydami pilnas lentynas įvairiausių dydžių, formų ir spalvų sūrių. Jau nebestebina didelės skylės geltonose sūrių galvose, įprastų lietuviškų varškės sūrių galime paragauti ne tik su kmynais, bet ir kitokiais prieskoniais, taip pat ir gardžiai parūkytų.
Na, o sūriai su švelniu baltuoju ar aštresniu mėlynuoju pelėsiu daug kam tapo stalo kasdienybe. Bet daugiau sužinoti apie produktus visada įdomu. Tad kviečiame susipažinti!
Sūriai skiriasi brandinimo trukme, kietumu, prieskoniais, spalva ir, žinoma, skoniu, kurį be abejonės renkatės Jūs!
Sužinokite, su kuo geriausiai dera tam tikros sūrių rūšys, išbandykite salotų su sūriais receptus ir išmokite sūrį tinkamai iškepti. Pažinę skirtingas sūrių rūšis ir išmokę jas derinti su kitais produktais, paįvairinsite tiek kasdienį, tiek šventinį vaišių stalą.